Viikon kuumimmat selfiet – glamourmalli kuvasi itseään nettiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilainen glamourmalli Georgia Salpa on eräs FHM-miestenlehden suosikkitytöistä, ja hän päätyi tänä vuonna kyseisen julkaisun maailman kymmenen seksikkäimmän naisen listalle. 28-vuotias tummaverikkö tunnetaan myös verkkoon lisäämistään herutuskuvista.

Nyt Georgia on jälleen hemmotellut fanejaan ja lisäillyt Instagram-blogiinsa rintavakoa korostavia otoksia. Paita kuin paita, Salpan muodot pääsevät kuvakollaasissa esille. Neitokainen on varsinainen Irlannin Kim Kardashian, sen verran samannäköiset ovat kahden julkkisneidon kasvojen piirteet.

Ateenassa syntynyt neitokainen muutti nelivuotiaana perheensä kanssa Dubliniin, jossa hänet kasvatettiin Killineyn kaupunginosassa. Georgian äiti on irlantilainen ja isä kreikkalainen. Neitokainen on paljastanut olleensa nuorena nörtti. Myöhemmällä iällä hän on ollut mukana Big Brother -sarjassa ja saanut työtehtäviä glamourmallina.