Kaikkien aikojen haisevin keino kosia – ja se toimi

Lifestyle · Tim Isokivi

Kosinta kuuluu ihmisen tärkeimpiin hetkiin, ja monet haluavatkin tehdä tilanteesta ikimuistoisen. Internetiin on päätynyt videoita mitä erikoisemmista kosintahetkistä ja -tavoista, mutta harva niistä vetää vertoja erään amerikkalaismiehen ruskeansävyiselle tavalle pyytää tyttöystävänsä kättä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

America’s Funniest Home Videos, eli Amerikan hauskimmat kotivideot, -sarjasta peräisin olevalla videolla tavataan farmilla työskentelevä mies, jonka tyyli kosia on vähintäänkin hämmentävä. Oman elämänsä Romeo on nimittäin kirjoittanut lehmän lannalla lattialle tyttöystävälleen kohdistetun kysymyksen ”menetkö kanssani naimisiin?”.

Yllättäen nainen vastaa suureen kysymykseen myöntävästi. Tulevan rouva Lantakeisarin kasvoilta paistava hämmentynyt ilme on kuitenkin ymmärrettävästikin hieman kiusallisen oloinen. Voikin vain toivoa, että hänelle on tiedotettu videon päätyvän valtakunnalliselle televisiokanavalle ja internetiin.