Nicole Coco Austin julkaisi arkistokuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jumalaisen pepun omaava julkkismalli Coco, eli Nicole Natalie Marrow Austin, tunnetaan muun muassa realitytähtenä. Hän on naimisissa räppäri Ice-T:n kanssa. Pari oli aiemmin suhdekohussa, kun Coco antoi muiden miesten koskea muotoihinsa, mutta sittemmin median kirjoittelu on laantunut.

Pari on edelleen onnellinen yhdessä. Todisteeksi Coco julkaisi heistä yhteisen nuoruuskuvan, jossa rakastavaiset nähdään vuosia nuorempana. Räppärin vaimon uhkeus oli jo tuolloin omaa luokkaansa – eikä minimekko kurveja peittele. Keltaiseen pukuun pukeutunut Ice-T antaa vaikutelman hyväntuulisesta sugardaddysta neitokaisen vierellä. Katso kuva tästä.

34-vuotias Coco on vieraillut lähiaikoina keskusteluohjelmissa, joissa on ihmetelty tämän takamuksen kokoa. Monet juontajat ja vieraat ovat vaatineet päästä puristelemaan treenattua peppua. Naisen mukaan perä on aito, sen sijaan rinnoissa on ollut jo vuosia silikoni-implantit.