Kuumat kaksoset biletunnelmissa – tiimalasivartalo varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla on muutamia sisaruspareja, joista molemmat ovat tehneet menestyksekästä julkista uraa. Kaksosia on kuitenkin vain kourallinen, ja heistä ylivoimaisesti seksikkäin kaksospari lienee Nikki Bella ja Brie Bella, jotka tunnetaan malli- ja wrestling-piireissä myös nimellä The Bella Twins.

Nyt Nikki ja Brie on ikuistettu juhlimassa Las Vegasin Sugar Factoryssä, jossa he varastivat huomion juhlien muilta kaunottarilta.

29-vuotiaat kaksoset Brie Bella ja Nikki Bella, oikeilta nimiltään Brianna Garcia-Colace ja Nicole Garcia-Colace, ovat amerikkalaisia julkkiksia, jotka ovat tehneet uraa ammattilaisina wrestling-showpainijoina The Bella Twins -nimellä. Yhdysvalloissa heidät nähdään myös televisiossa Total Divas -realitysarjassa. Romanttisessa mielessä heidät on yhdistetty esimerkiksi wrestling-tähtiin Bryan Danielson ja John Cena.