Huimat taidot! Akrobaattitemppuilu keinulaudalla vetää hiljaiseksi

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Joitakin ihmisiä on siunattu keskimääräistä paremmalla tasapainoaistilla ja kehonhallinnalla. Taitoja voi saavuttaa myös ahkeralla harjoittelemisella, mutta seuraavan videon tähdet lienevät alansa huippulahjakkuuksia.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla nähdään nimittäin kaksi keinulaudalla taiteilevaa akrobaattia, joiden temppuilusta ei vauhtia puutu. He tekevät voltteja ja hyppelevät laudan puoliskolta toiselle äärimmäisen helpon näköisesti.

Totuus on kuitenkin toinen, sillä vastaavia isoja hyppyjä ja lennossa tehtyjä voltteja on vaarallista lähteä kokeilemaan ilman minkäänlaista ohjausta. Kahden ihmisen suorittama temppu vaatii myös yhteistä harjoittelua ja samassa rytmissä liikkumista, jolloin temppukaveri täytyy tuntea hyvin.