Raju käytännön pila: Juopporetku luuli olleensa 10 vuotta koomassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rattijuopot aiheuttavat suurta vaaraa liikenteessä. Kännisiä kuskeja yritetään kitkeä pois erilaisilla keinoilla, kuten rattilukoilla, ajokortin tai ajoneuvon poistamisella tai pahimmassa tapauksessa jopa vankilatuomiolla.

Harvoin kuitenkaan yksikään valistuskampanja on yhtä onnistunut kuin nyt YouTubessa nähtävä pila, jonka uhriksi joutui viisi kertaa ratista kärähtänyt alkoholisti. Juoppo oli jälleen lähdössä ajamaan autollaan, kun hän oli sammunut ajoneuvoonsa. Pilailuryhmä haki miehen luokseen ja lavasti hänen joutuneen sairaalaan.

Kun humalainen mies alkoi heräillä vuoteesta, uskoteltiin hänen olleen kymmenen vuotta koomassa. Hämmentynyt mies kyseli ensin tyttärensä perään ja lopulta hänet jätettiin sairaalahuoneeseen katsomaan tekouutisia, joissa kerrottiin rappiolle ajautuneesta Miley Cyrusista, Kanadaa sotilaallisilla toimilla uhkailevasta Hillary Clintonista ja kymmenvuotishääpäiväänsä viettävästä Justin Bieberistä. Alkoholistin ilme on näkemisen arvoinen ja toivottavasti opetus meni perille.