Kondomiuutuus on nyt hiustakin ohuempi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kondomi on ainoa ehkäisyväline, jonka avulla voi välttyä sukupuolitaudeilta. Kaikki eivät kuitenkaan tahdo käyttää kumista suojusta yhdynnän aikana, koska joidenkin mielestä se vähentää aktin nautintoa.

Ehkäisyvälineteollisuus kehittää jatkuvasti miellyttävimpiä kondomimalleja, ja nyt japanilainen yritys on tuonut markkinoille kaikkien aikojen ohuimman kondomin. Kotaku-julkaisun mukaan Sagami Rubber Industries -yritys on kehittänyt superohutta kondomia kymmenen vuoden ajan, ja tuloksena on syntynyt 0,01 millimetrin paksuinen kumihuppu.

Kondomi on ihmisen hiustakin ohuempi ja sitä on nyt testattu 20.000 ihmisellä. Polyuretaanista valmistettua kondomia on voinut ostaa Tokiosta jo parin viikon ajan, ja viiden kondomin paketilla on hintaa 8,80 euroa. Superohut ehkäisyväline on saavuttanut suuren suosion ja monet liikkeet ovat myyneet ensimmäiset kondomivarastot loppuun.