Mies soitti pommiuhkauksen ravintolaan – halusi kaverille vapaapäivän

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koululaisten tiedetään joskus sytyttäneen opinahjojaan palamaan, jotta he välttyisivät tulevasta koulupäivästä. Yleensä suunnitelma menee kuitenkin mönkään, sillä palo saadaan sammutettua tarpeeksi aikaisin tai koululaisille järjestetään väliaikaiset opetustilat muualta.

Harvoin kuitenkaan kuulee, että aikuiset sortuisivat samankaltaisiin kepposiin. Toisin kävi kuitenkin Orange Countyssa, jossa 28-vuotias Anthony Borell soitti pommiuhkauksen Gators Dockside Restaurant -ravintolaan, jotta hänen tarjoilijaystävänsä ei olisi tarvinnut mennä töihin.

Anthony sanoi puhelimessa sijoittaneensa pommin ravintolan tiloihin, ja paikalle saapuneet poliisit eristivät alueen tutkintaa ja pommin paikantamista varten. Rakennuksesta ei kuitenkaan löydetty räjähteitä. Sen sijaan perättömän uhkauksen tehnyt Anthony pidätettiin 4.000 dollarin takuita vastaan. Mies oli yrittänyt saada naispuolisen kaverinsa sunnuntain työvuoron peruttua uhkauksen myötä, MyNews-13 -uutiskanava raportoi.