Rintaliivit varoittavat naista tunneperäisestä ylensyönnistä

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin rintaliiveistä, jotka lähettävät automaattisesti twiitin, kun liivien hakaset avataan. Twitteriä käyttävät alusvaatteet ovat osa rintasyöpäkampanjaa, jossa naisia kehotetaan tutkimaan poveaan tarkemmin mahdollisten kyhmyjen varalta.

Älyvaatteet ovat yleistymässä ja nyt keksijät ovat kehittäneet uudenaikaisiin rintaliiveihin mahtavan lisäominaisuuden, jonka avulla naiset voivat tarkkailla painoaan entistäkin paremmin. Microsoftin keksijöiden kehittämät rintaliivit varoittavat naista tunneperäisestä ylensyönnistä.

Naiset ovat usein tunnesyöppöjä, ja he saattavat ahtaa herkkuja napaansa herkemmin esimerkiksi surun murtamina. Rintaliivit mittaavat naisen sykkeen lisäksi verenpainetta, hengitystä, ihon liikkuvuutta ja tekevät tulosten avulla analyysin stressitasosta. Data lähetetään naisen älypuhelimeen rintaliivien käyttämän sovelluksen avulla.

Systeemi ei kuitenkaan ole täysin aukoton, Deathandtaxesmag.com paljastaa. Rintaliivit vaativat nimittäin latauksen neljän tunnin välein. Lisäksi naiset suorittavat yleensä tunnesyömistä sohvalla viltin alla, eivätkä he todellakaan pukeudu silloin rintaliiveihin.