Kuono julkaisi Suomen 3 000 harvinaisinta koiran nimeä: ”Adolf, Perkele, Hiace, Bentley…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka uusi suomalainen koirasivusto Kuono.fi keräsi suomalaisilta noin 20.000 koiran nimeä ja koosti niistä Suomen suosituimpien koirien listan. Kymmenen suosituinta koiran nimeä julkistettiin jo tuolloin, ja lähiaikoina nimien jakautumista voidaan katsella kätevästi myös Suomen kartalla.

Tänään Kuono on julkistanut 3.000 Suomen harvinaisinta koiran nimeä. Valtaosa niistä on Suomessa vain yhden koiran nimenä, mutta osa korkeintaan muutaman. Mikäli oman lemmikkikoirasi nimi on listalla, ei samannimistä koiraa taida tulla kadulla vastaan ihan heti. Kuono jatkaa koirien nimilistan keräämistä, ja nyt julkistetut tiedot perustuvat 2.12.2013 ilmoitettuihin tietoihin.

Harvinaisimpien koirien nimilistalta löytyy melko kyseenalaisia nimiä, sillä mukana ovat muun muassa Adolf, Perkele, Sydney, Spagetti, Viineri, Bentley, Feta ja GoGo. Katso koko 3.000 harvinaisimman nimen lista tästä linkistä.