Tässä ohjelmassa ei käytetä vaatteita – realitysarja rikkoo rajoja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä nauttii ilkosillaan elämisestä. Nudistirannat ovat tuttuja paikkoja kaikille alastomuutta ihannoiville, mutta Floridassa sijaitsee kokonainen kaupunkialue, jossa suositaan elämäntapaa ilman vaatteita

Televisiokanava TLC on aloittanut uuden realityohjelman esittämisen. Ohjelman ideana on etsiä kahdelle nudistipariskunnalle uusi asunto Yhdysvalloista suositulta Pasco Countyn alueelta. Alue tunnetaan etenkin sen myönteisestä asenteesta alastomuutta kohtaan, eikä nakuna koiraansa ulkoiluttava ihminen ole kovinkaan kummallinen näky kaupungissa.

Buying Naked -televisiosarjassa etsitään kiinteistövälittäjä Jackie Youngbloodin johdolla asuntoa tästä nudistien paratiisista. Sarjan esittelyvideolla nähdään ilman rihman kiertämää eläviä ihmisiä, jotka grillaavat, lenkkeilevät ja viettävät vapaa-aikaansa. Pääosaan nousee vastavihitty nudismia suosiva pariskunta.