Teinipoika varasti osan Walkerin onnettomuusautosta – leuhkiminen paljasti poliisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Paul Walker menehtyi reilu viikko sitten auto-onnettomuudessa Kaliforniassa. Turma-auto kuljetettiin paikalta pois heti tutkimusten valmistumisen jälkeen, mutta ilmeisesti ainakin yksi ajoneuvon osa joutui matkan aikana vääriin käsiin.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

Jameson Witty -niminen nuori mies julkaisi Instagramissa kuvan Paul Walkerin ja Roger Rodasin onnettomuusautosta varastamastaan osasta. Hän oli varastanut urheiluauton sivupaneelin onnettomuusautoa kuljettaneen kuorma-auton lavalta punaisten liikennevalojen aikana.

Asiasta uutisoineen Daily Mailin mukaan Witty oli myöhemmin ottanut sivupaneelista kuvia ja leuhkinut niillä sosiaalisessa mediassa. Kuvat johtivat poliisit hänen kotiinsa, jossa viranomaiset suorittivat kotietsinnän ja pidättivät pojan.

Suuresta ylinopeudesta todennäköisesti johtuneessa onnettomuudessa kuoli Walkerin lisäksi myös hänen ystävänsä, kilpa-autoilija Roger Rodas. Walker tunnettiin vauhdikkaiden Fast & Furious -elokuvien tähtenä ja Rodas aitona kilpa-autoilijana. Turmapaikka on alkanut vetää puoleensa hurjastelijoita, jotka tahtovat kunnioittaa edesmenneitä miehiä kumia polttamalla.