Ajay Rochester laihtui 23 kiloa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suurin pudottaja -laihdutusohjelman juontaja Ajay Rochester päätyi tänä vuonna uutisotsikoihin yllättävästä syystä – nainen oli nimittäin lihonut paljon lyhyessä ajassa. Hän kertoi medioille saaneensa kilonsa jatkuvalla ylensyönnillä ja roskaruokien mässäämisellä.

44-vuotias Ajay on sittemmin yrittänyt karistaa liikakilojaan terveellisillä elämäntavoilla, kuten oikeaoppisella ruokailulla ja treenillä. Lopputulokset ovat olleet ilahduttavia. Nainen nimittäin laihtui kymmenessä viikossa 23 kiloa, ja halusi esitellä tuloksia Sydneyssä meren rannalla.

Rochester paljasti äskettäin, että liiallinen syöminen olisi voinut koitua hänen turmakseen. Neito juonsi Australian Suurin pudottaja -realitysarjaa vuosina 2006 – 2009. Excess Baggage -realityohjelmassa esiintynyt nainen asuu nykyisin Los Angelesissa.