Hilaria Baldwin joogasi bikineissä – vauvakilot katosivat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähti Alec Baldwin on tätä nykyä naimisissa itseään 26 vuotta nuoremman vaimon Hilarian kanssa. Parilla on yhteinen Carmen-tytär, joka syntyi tämän vuoden syyskuussa. Viime aikoina Hilaria Baldwin on julkaissut Instagram-sivullaan eniten vauvakuvia.

Nyt nainen on kuitenkin julkaissut sivustolla otoksen, josta näkyy, että hän on onnistunut karistamaan vauvakilonsa esimerkillisesti. Hilaria joogaa otoksessa Havaijilla ja näyttää olevan erinomaisessa fyysisessä kunnossa.

Hilaria Baldwin on 29-vuotias joogaopettaja, joka meni Alec Baldwinin kanssa naimisiin vuonna 2012. Aiemmin Baldwin oli naimisissa näyttelijätär Kim Basingerin kanssa. Liitosta syntyi Ireland-tytär, joka tekee parhaillaan uraa mallina.