Justin Bieber syyttää mediaa: ”Etsin vielä itseäni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieber todisteli taannoin kovaan ääneen, ettei popparia kiinnosta tippaakaan, mitä muut ihmiset hänestä ajattelevat. Hän sanoi tällöin olevansa onnellinen tulevaisuudestaan. Nyt Bieberin ääni on kuitenkin yllättäen muuttunut kellossa.

Justin Bieber vieraili Ryan Seacrestin radio-ohjelman vieraana kertomassa toisesta dokumenttielokuvastaan, joka kulkee nimellä Justin Bieber’s Believe. Laulaja päivitteli radiossa, kuinka ihmiset eivät ymmärrä hänen olevan vasta 19-vuotias poika.

– Etsin vielä itseäni ja silti media hyökkää kimppuuni joka päivä. Median kiusaaminen ei eroa mitenkään koulukiusaamisesta, Justin Bieber latasi.

– Uskon, että uusi dokumenttielokuva paljastaa todellisen persoonani. Totta kai olen tehnyt virheitä, mutta en ole täydellinen. Ihmiset unohtavat, että olen aito henkilö ja saatan tehdä virheitä ja kasvaa siten vahvemmaksi.

Median jahti väsyttää yleensä paatuneimmankin julkkiksen, ja näin on käynyt myös Justin Bieberille. Tänä vuonna tämä levymyynnin kuningas on ehtinyt aiheuttaa pahennusta nopeilla urheiluautoillaan, äänekkäillä kotibileillään, graffiteillaan, alaikäisenä juopottelemisellaan, kannabiksen polttamisellaan, ämpäriin virtsaamisellaan ja pornotähtien tapailemisellaan.