Katy Perry hylkäsi kaikki uskonnot – isä syyttää paholaislapseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Katy Perry paljasti taannoin, että hän menetti lapsuutensa vanhempiensa tiukan kristillisen elämäntavan takia. Tähti väittää uskonnollisen kasvatuksen aiheuttaneen hänelle myös psykiatrisia häiriöitä.

Poplaulaja on tunnustanut kärsivänsä pakko-oireisesta häiriöstä, joka johtuu hänen kurinalaisesta lapsuudestaan. Hänen vanhempansa eivät esimerkiksi antaneet Katyn lukea mitään muuta kirjaa kuin Raamattua ja kuunnella muuta musiikkia kuin gospelia. Nyt nainen kertoo helpottuneena jättäneensä kaikki uskonnot.

– En usko taivaaseen, helvettiin tai valtaistuimella istuvaan vanhaan mieheen. Uskon kuitenkin korkeimpiin voimiin, koska se pitää minut vastuullisena. En ole buddhalainen, hindu tai kristitty, vaikka tunnenkin, että minulla on syvä yhteys Jumalaan. Rukoilen paljon, mutta kiitän kaikesta sen sijaan, että pyytäisin jotain, Katy Perry jutteli US Marie Claire -lehdelle.

Laulajan saarnaajana ja pastorina työskentelevä isä on julistanut julkisesti tyttärensä olevan ”paholaislapsi”. Silti Katy Perry vakuuttaa olevansa hyvissä väleissä vanhempiensa kanssa.