Kuka meistä on täydellinen? Pysäyttävä nettivideo kauneudesta

Lifestyle · Stara.fi

Jokainen ihminen on omalla tavallaan täydellinen, ja kauneus on sisäsyntyistä. Näistä lähtökohdista on nyt tehty pysäyttävä lyhytelokuva kauneudesta ja täydellisistä ihmisistä. Videolla nähdään useita fyysisesti epämuodostuneita tai raajansa menettäneitä ihmisiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Jokaisesta videon päähenkilöstä tehdään videolla oma yksilöllinen mallinukkensa, joka valmistuttuaan pannaan näytteille Zurichin Bahnhofstrassella sijaitsevan vaateliikkeen näyteikkunaan.

Näyteikkunassa poikkeukselliset mallinuket puetaan tuoreimman muodin mukaisiin asuihin. Kyseessä oli International Day of Persons with Disabilities -teemapäivään liittyvä projekti, josta ohjaaja Alain Gsponer toteutetti koskettavan videokoosteen.