Maailman rumimmat kengät 2,3 miljoonalla eurolla – tältä näyttävät

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, kuinka yhdysvaltalaiset järkyttyivät siitä, että heidän UGG-suosikkikenkänsä on valmistettu aidosta lampaannahasta. Moni onkin ihmetellyt lampaanraadoista valmistettujen kenkien suosiota etenkin siksi, että ne eivät edes imartele ulkonäöllään.

Kuva: Diarough
Kuva: Diarough

Nyt UGG-kengät ovat kuitenkin saaneet haastajansa. Business of Design Week -tapahtumassa esiteltiin hiljattain superkallis kenkäpari, jonka arvo lähentelee 2,3 miljoonaa euroa, Luxury Launches uutisoi.

Bootseissa on 39.000 timanttia ja niiden kiinnittäminen on vaatinut uskomattoman 30.000 tuntia kestäneen työn. Kengissä on myös 4.783 grammaa kultaa. Tuloksena on syntynyt hieman arkiselta näyttävä saapaspari, joka muistuttaa maallikon silmään enemmän 80-luvun talvilenkkaria kuin luksusjalkinetta.