Jättiläishirviö Godzilla palaa valkokankaille – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ydinkokeiden herättämä jättiläishirviö Godzilla tuhosi Japanin suurkaupunkeja ensimmäistä kertaa valkokankaalla jo vuonna 1954. Kerrostalon kokoinen matelija on tämän jälkeen seikkaillut lähes 30 elokuvassa.

Toukokuussa 2014 Yhdysvaltain ensi-iltansa saa uusi amerikkalainen Godzilla-elokuva, jonka ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Tulevaa elokuvaa kuvaillaan ikoinisen hirviön eeppiseksi uudelleensyntymäksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Muun muassa Yön Ritari -elokuvasta vastanneen Legenday Picturesin tuottaman elokuvan päärooleissa nähdään Kick Ass -tähti Aaron Taylor-Johnson, Breaking Bad -sarjasta tuttu Bryan Cranston ja Elisabeth Olsen.

Alun perin japanilaisesta Godzillasta nähtiin jo vuonna 1997 runsaasti negatiivista kritiikkiä kerännyt amerikkalainen versio. Uuden elokuvan tekijät haluavat kuitenkin ottaa pesäeroa kyseiseen tulkintaan hahmosta. Vuoden 2014 Godzillasta luvataankin synkempää, enemmän japanilaista versiota muistuttavaa seikkailua.