Kilttejä vai tuhmia? Joulupukki tekee lapsille valheenpaljastuskokeita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kuten kaikki varmasti tietävät, kiltit lapset saavat Joulupukilta lahjoja, kun taas tuhmille lapsille toimitetaan vain vitsoja. Kiireinen Joulupukki ei tietenkään ehdi tonttuineen valvomaan kaikkien lapsien käyttäytymistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Ehkä juuri siksi Joulupukin apulaiset ovat turvautuneet nykytekniikkaan saadakseen tietää, kuka on oikeasti kiltti ja kuka ei. Iso-Britannian kauppakeskukset ovat UK Mirror -lehden mukaan ottaneet käyttöönsä valheenpaljastimet, joiden avulla selvitetään ovatko joulupukkia tapaamaan tulleet lapset ansainneet toivomiaan lahjoja. Lapsilta tivataan esimerkiksi ovatko he käyttäytyneet hyvin, tehneet kotilaläksynsä ja siivonneet huoneitaan.

– Tiedämme joulun olevan kiireistä aikaa Pukille ja vanhemmille, joten päätimme auttaa heitä ja tarkistaa, ovatko lapset todella olleet kilttejä, Brent Cross -tavaratalon johtaja Katie Tucker kommentoi.

Brent Cross -tavaratalossa vierailleiden lasten kerrotaan osoittautuneen onnekseen erittäin rehellisiksi. Pukin apurit odottavatkin mielenkiinnolla, miltä tulokset näyttävät muissa ostoskeskuksissa.