Gazassa tehtiin parodia Van Dammen rekkamainoksesta: ”Eeppinen!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin Jean-Claude Van Dammen ja Volvon rekkojen kuvaamasta videomainoksesta, jossa Van Damme seisoi kahden rekan välissä taipuen uskomattomaan haara-asentoon. Video nousi nopesti YouTuben suosituimpien joukkoon.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Mainoksesta on sittemmin tehty useita eri parodiaversioita, mutta nyt oman versionsa ovat loihtineet energiakriisin keskellä elävät palestiinalaiset. He kertovat omalla ja karulla tavallaan elinalueensa olosuhteista Volvon mainoksen innoittamalla tyylillä.

Kerroimme taannoin myös toisesta parodiaversiosta, jossa rekkojen välissä seisoi huumekohun keskiössä oleva Toronton pormestari Rob Ford. Huumekokeilunsa myöntäneen pormestarin kuva oli käsitelty taitavasti videoon ja versio oli lähes identtinen alkuperäisen mainoksen kanssa.