Shia LaBeouf uhkaili miestä baarissa: ”Voisin tapattaa sinut!”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Shia LaBeouf tunnetaan elokuviensa lisäksi railakkaasta elämäntyylistään. Hän on päätynyt otsikoihin viime aikoina esimerkiksi baaritappelun merkeissä. Hänet tullaan näkemään ensi vuonna valkokankaalla jo etukäteen kohua herättäneessä The Nymphomaniac -elokuvassa.

Nyt 27-vuotias tähti on ollut jälleen mukana anniskeluravintolassa tapahtuneessa välikohtauksessa. The Sun -lehden mukaan Shia LaBeouf suututti häntä lontoolaisessa baarissa lähestyneen naispuolisen fanin ja ajautui sanaharkkaan tätä puolustamaan tulleen poikaystävän kanssa. Näyttelijän väitetään uhkailleen miestä sanomalla, että voisi tapattaa tämän.

Shia LaBeouf nähtiin hiljattain islantilaisen Sigur Ros -yhtyeen Fjögur Piano -kappaleen taiteellisella musiikkivideolla. Parrakas näyttelijä esiintyy videolla kauniin näyttelijättären, Deena Thomsenin, kanssa rohkeissa kohtauksissa. Shia muun muuassa hieroo alastoman blondin vartaloa ja rintoja. Miehen tähdittämä The Nymphomaniac -elokuva nousi äskettäin kohuotsikoihin, kun sen seksikohtauksien väitettiin olevan aitoja.