16-vuotias kanadalaispoika laulaa kuin Elvis – uskotko korviasi?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rock’n’rollin kuninkaaksikin kutsutun Elvis Presleyn kuolemasta tuli tänä vuonna kuluneeksi 36 vuotta. Miehen musiikki nauttii suuresta suosiosta yhä tänäkin päivänä, ja Elviksen kotitila Memphisissä on nykyisin pyhiinvaelluskohde rocklegendan faneille.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Elvis-imitaattoreita on moneen junaan, mutta harva heistä kuulostaa yhtä hämmästyttävän paljon legendalta kuin kanadalainen David Thibault. 16-vuotiaan pojan taitoja esitellään Youtube-videolla, jolla hän tulkitsee Blue Christmas -klassikon.

Mikäli videosta kuulisi pelkän ääniraidan, voisi kappaleen esittäjää ehkä luulla rockin kuninkaaksi itsekseen. Ranskankielisen kanadalaisen radiokanavan CKOI Québeckin video onkin herättänyt internet-käyttäjien huomion esimerkiksi Reddit-yhteisöpalvelussa, jossa pojasta povailtu tulevaa Las Vegas -tähteä.