Rocsi Diaz pukeutui pelkkiin kaalinlehtiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphyn tyttöystävänä viime vuonna otsikoihin yllättäen singahtanut kaunotar Rocsi Diaz on sittemmin ollut harvakseltaan viihdelehtien sivuilla, mutta nyt hän on saanut kunnian riisua hyvään tarkoitukseen.

Eläinsuojelujärjestö PETA nimittäin pestasi Rocsi Diazin poseeraamaan lähes alastomana kampanjakuvaansa, jossa markkinoidaan kasvissyöntiä ja pyritään lisäämään sen suosiota erityisesti joulun aikaan. Siksi Diaz on pukeutunut kuvassa pelkkiin kaalinlehtiin.

30-vuotias hondurasilaissyntyinen Rocsi Diaz tuli alunperin Yhdysvalloissa tunnetuksi televisiotähtenä 106 & Park -televisiosarjasta. Lisäksi hän on työskennellyt viihdetoimittajana Entertainment Tonigh -ohjelmassa ja näytellyt vuonna 2012 kolmessa elokuvassa.