Karmaiseva näky jääkiekko-ottelussa – kuvat ei herkimmille

Ohhoh! · Stara.fi

Jääkiekko on tunnetusti yksi vaarallisimmista urheilulajeista, jos vaarallisuutta mitataan suhteellisen lievillä vammoilla, eikä niinkään kuolemantapauksilla. Käytännössä jokainen pelaaja on jossain uransa vaiheessa pitkään poissa pelistä loukkaantumisten takia.

Lauantaina Kanadassa nähtiin poikkeuksellisen raju onnettomuus, kun Thetford Mines Isothermic -joukkueen 30-vuotias pelaaja Sebastian Courcelles sai luistimen terän rajusti kasvoihinsa. Veitsenterävä luistin viilsi välittömästi pelaajan posken auki. Näky oli millä tahansa mittarilla yksi jääkiekkohistorian rajuimmista.

HUOM! Kuvat ovat aidosti poikkeuksellisen rajuja, eikä niitä suositella alaikäisten ja herkimpien katsottavaksi. Näet kuvat klikkaamalla alla olevaa sivunumeroa.