Ihmetyttääkö Hollywood-kaunotarten hoikkuus? Näin paljon he painavat

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Hollywood-tähdeltä odotetaan tiettyjä asioita, joista tavallinen pulliainen on täysin vapaa. Tähti ilmentää kansan ihanteita ja unelmien päätepistettä, joten eipä siis ihme, että Los Angelesin tähtikaupungissa menestyvät kauniit, hoikat ja rohkeat.

Mutta ovatko elokuvanäyttelijättäret niin kovin kaukana meistä taviksista? Radar Online -lehti selvitti heidän todelliset painonsa. Esimerkiksi Black Swan -tähti Mila Kunis painoi kyseisen elokuvan kuvausten aikaan vain 43 kiloa, mutta lihottuaan takaisin normaalitilaan vaaka näytti 52 kiloa.

Kardashianien siskoksista pisin, Khloe painaa jo pitkän kortensakin ansiosta yli 75 kiloa. Kurvikuningatar Kim on vain 53 kiloa – mutta pituuttakin on huomattavasti vähemmän. Muhkea brittilaulajatar Adele on elopainoltaan huimat 89 kiloa, joten hän näyttää, etteivät uhkeat muodot ole esteenä hurjalle menestykselle. Tähtikaunotar Blake Lively on huomattavasti hoikempi 58 kilon painonsa kanssa.

Poptähti Rihanna tunnetaan sensuellista vartalostaan, jolla on painoa 62 kiloa. Anoreksiasta kärsinyt LeAnn Rimes painaa tällä erää 51 kiloa. Musiikkimaailman outolintu Lady Gaga on 49 kilon painoinen neitokainen. Angelina Jolien pitkä varsi on aina ollut hoikka, eivätkä siinä olevat 58 kiloa juurikaan näy kehossa. Latinokurvitar Sofia Vergara omaa erilaisen ruumiinrakenteen ja painaa lähes saman verran – 56 kiloa.