Urheilutähti kosi kesken televisiolähetyksen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Keskusteluohjelmissa saattaa tapahtua monenlaisia käänteitä kesken lähetyksen. Joskus juttuhetket äityvät tulisiksi riidoiksi, mutta aika ajoin nauhalle saattaa tallentua myös äärimmäisen koskettavia ja kauniita hetkiä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt yhdysvaltalainen baseball-tähti Andrew McCutchen kosi tyttöystäväänsä The Ellen Show’n lähetyksessä. Ellenin kysyessä mieheltä hänen suhdestatustaan tämä viittasi yleisössä istuvaan Maria-tyttöystävään. Kuvankaunis nainen sai pian nähdä romanttisen videon, jonka jälkeen McCutchen kosi häntä.

Ei liene yllätys, että tyttöystävä suostui ilahtuneena kosintaan. Innostunut Ellen onnitteli ja lahjoi pariskuntaa herttaisilla lahjoilla tilanteen jälkeen. 27-vuotias Pittsburgh Pirates -joukkueessa pelaava nuorukainen on eräs lajinsa suurimpia tähtiä.