Nettiyhteys tärkeimpiä kriteerejä hotellivalinnassa

Digi Matkailu · Stara.fi

Lukemattomat suomalaiset matkailijat joutuvat usein tuskailemaan hotellien surkeiden nettiyhteysien takia, sillä aivan liian usein nettiä ei ole joko lainkaan tai sitten hotelli veloittaa yhteydestä jopa kymmeniä euroja vuorokaudelta. Nettiyhteys pitäisi kuitenkin rinnastaa sänkyyn ja suihkuun.

TripAdvisorin tuore tutkimus vahvistaa, että nopea ja luotettava nettiyhteys on yksi tärkeimpiä kriteerejä hotellia valittaessa. Tästä huolimatta vain harva hotelli tarjoaa asiakkailleen oikeasti laadukasta internetyhteyttä ilmaiseksi. Nettiyhteys nousi ykköseksi, kun hotellien ominaisuuksia listattiin. Peräti 85 prosenttia piti sitä erittäin tärkeänä valintakriteerinä.

Toiseksi tärkein on aamiainen ja kolmanneksi kanta-asiakaspisteet. Viiden joukkoon mahtuivat myös ravintolat ja lentokenttäkuljetukset. Monissa maissa nettiyhteyttä ei pidetä kovin tärkeänä, mutta Suomessa ja Pohjoismaissa tilanne on jo hieman parempi. Millaisia kokemuksia sinulla on hotellien internetyhteyksistä? Missä maassa homma on toiminut ja missä nettiin ei ole päässyt millään.