Nicole Murphy on timmi bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy oli naimisissa ensimmäisen vaimonsa Nicolen kanssa vuosina 1993-2005. Eddie ja Nicole tapasivat jo vuonna 1988, ja he ehtivät saada suhteen aikana viisi yhteistä lasta. Nicole Murphy nousee silloin tällöin edelleen otsikoihin.

Nyt hänet on kuvattu lenkkeilemässä Los Angelesin Runyon Canyonissa. Otoksista ilmenee, että 45-vuotias Nicole on onnistunut pitämään fyysisestä kunnostaan erittäin hyvää huolta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash
Kuva: Splash

Edward Regan ”Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.