Darth Vader -muki sekoittaa juomaa itsekseen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Lucas osui aikoinaan kultasuoneen paitsi Star Wars -elokuvillaan myös niiden oheistuotteilla. Elokuvastudio ei uskonut avaruusseikkailun olevan menestys, ja se luovutti oheistuotteiden oikeudet Lucasille.

Kuva: Amazon
Kuva: Amazon

Star Wars -saagan oheistuotteiden kauppa käy kuumana vielä tänä päivänä, ja krääsän joukossa on myös lukuisia hauskoja ja innovatiivisia tuotteita. Feel The Force Darth Vader -muki näyttää päällisin puolin tavanomaiselta kahvikupilta. Napin painalluksella muki kuitenkin hämmentää automaattisesti sisällään olevan juoman – vähän kuin elokuvasarjasta tutun mystisen voiman ansiosta.

Darth Vader -muki lieneekin mainio lahja jokaiselle Star Wars -fanille, joka tarvitsee kupillisen kahvia saadakseen sisäiset jedi-voimansa käyttöön. Pattereilla toimiva tuote maksaa Amazon-verkkokaupassa 25 dollaria, eli noin 18 euroa.