Tältä Family Guy näyttäisi oikeilla näyttelijöillä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Animaatiosarja Family Guy tunnetaan varsinkin roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Suosikkisarja järkytti taannoin katsojiaan uudenlaisella tavalla, kun yksi sen suosituimmista hahmoista poistui sarjasta jäätyään auton alle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt sarjan faneille tarjoutuu mahdollisuus nähdä, miltä Family Guy saattaisi näyttää todellisilla näyttelijöillä animaatiohahmojen sijaan. YouTuben CineFix-kanavalle lisätyllä videolla joukko näyttelijöitä on luonut animaatiosarjan alkutekstit uudelleen. Lopputulos noudattelee alkuperäistä versiota hämmästyttävän tarkkaan.

Family Guyn hahmokaarti sai taannoin uuden jäsenen, kun Griffinien perhe hankki uuden Vinny-koiran. Hahmon ääninäyttelijänä työskentelee Sopranos-sarjasta tuttu Tony Siricio. Family Guyn luonut Seth MacFarlane tunnetaan myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta.