Kung-fu -kissa hyökkäsi: Nainen ja koira taistelivat vastaan kadulla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eläinmaailmasta löytyy niin sanottuja häiriintyneitä yksilöitä, jotka saattavat käyttäytyä lajityypistä poikkeavasti. Esimerkiksi kulkukissa voi joskus olla kovinkin aggressiivinen koettuaan huonoa kohtelua.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Azerbaizanissa on ikuistettu valvontakameralle odottamaton video, jossa nainen joutuu kadulla lemmikkikoiransa kanssa murhanhimoisen kissan hyökkäyksen kohteeksi. Kung-fu -kissa yrittää käydä heidän kimppuunsa ja hyppää korkeita hyppyjä naista kohti.

Omistaja pitelee koiraansa tiukasti sylissään, ja hänen voi nähdä jopa potkaisevan villiintynyttä kattia. Ohikulkija yrittää keskeyttää tilanteen tulemalla väliin. Luojan kiitos suomalaisilla kissoilla ei ole vielä tavattu vastaavaa käytöstä.