Nainen, riiteletkö bestiksen kanssa? Tässä yleisimmät syyt

Lifestyle · Stara.fi

Naisten välinen ystävyys on monimutkainen rakennelma, kuten kuka tahansa neitokainen tietää itsekin. Jokainen riitelee joskus parhaan ystävättärensä kanssa. Joskus ystävyys voi päättyä monen vuoden tiiviin yhdessäolon jälkeen pieneen asiaan.

On olemassa muutamia selkeitä kompastuskiviä, jolloin tyttöjen välinen sympatia horjuu. Joskus riita saattaa saada alkunsa niinkin yksinkertaisesta asiasta kuin siitä, että joku kokee jääneensä porukan ulkopuolelle. Se kuulostaa yläastedraamalta, mutta aikuiset osaavat pelata samaa peliä kuin teinit.

Ystävätär saattaa vetäistä raivarit, jos hänen uskottu kaverinsa esimerkiksi puhuu hänestä selän takana pahaa. Yhteiset bileillat voivat myös luoda säröjä tyttöjen väliseen ystävyyteen. Jos kaveri juo liikaa ja häntä joutuu koko ajan raahaamaan perässään, se voi alkaa hiertää välejä.

Kukaan nainen ei myöskään arvosta sitä, jos ystävätär kaataa baarissa juomat päälle. Jos ilmapiiri on ollut kireä, voi olla vaikea vakuuttaa toinen siitä, että välikohtaus olisi ”vahinko”. On myös äärimmäisen riskialtista iskeä bestiksen ihastus, vaikka tämä tarjoaisi itseään hopeavadilta.

Neitokaiset käyttävät usein aikaansa shoppailuun, mutta siinäkin on omat sääntönsä. Jos kaveri näkee hienon mekon ensin, siihen ei kosketa. Ostosten aikana ei myöskään kannata lainata kaverille rahaa, koska siitä voi myöhemmin tulla ongelma, mikäli tämä ei pysty maksamaan summaa takaisin.

Moni nainen saattaa huomata olevansa mustasukkainen parhaan kaverin poikaystävästä. Tuollaista ystävää saattaa olla kiusaus haukkua itsekkääksi, kun oman rankan päivän jälkeen haluaisi vain bestiksen seuraa, Elite Daily kertoo. Joskus kovan totuuden kertominen auttaa, mutta se voi myös pistää käyntiin kissatappelun, sillä aina ystävätär ei ole valmis kuulemaan kritiikkiä elämäntyylistään.