Varo! Nämä arkipäiväiset tuotteet ovat erittäin tulenarkoja

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Monissa kodeissa osataan pitää tulenarat tuotteet etäällä avotulesta. Joulun lähestyessä kodeissa ryhdytään polttamaan huomattavasti tavallista enemmän kynttilöitä, joiden kanssa tulee olla erityisen varovainen. Jokaisesta kodista löytyy kuitenkin tuotteita, joita ei kannata päästää tulen lähelle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kaikille tuttujen tuotteiden lisäksi erittäin tulenarkoja ovat muun muassa pingispallot, jotka palavat suorastaan räjähdysmäisesti. Valtaosa tietää, että hiussprayt ovat tulenarkoja, mutta samaan sarjaan kuuluvat myös monet muut suihkutettavat tuotteet. Harva on tullut ajatelleeksi, että kahviin lisättävä kerman korvike on palavaa ja että kynsilakan lisäksi myös appelsiininkuoren nesteet ovat palavia.