Jessica Lowndes julkaisi nolon krapulavideon

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen 90210-kaunotar Jessica Lowndes erosi äskettäin rugbypelaaja Thom Evansista ja siirtyi sinkkuelämän pariin. Neitokaisen elämään liittyy nykyään aika ajoin kosteita iltoja, joista erään lopputulokset päätyivät nopeasti tähden Instagram-sivulle.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

25-vuotias nainen kuvasi videon kotoaan juhlimisen jälkeisenä päivänä. Jessica julisti videolla olevansa krapulassa. Hän harmitteli pientä kokoaan, jonka ansiosta jo puolikas tequila-shotti saa hänet humalaan. Tähti valitti myös päänsärkyään videolla.

– Tuokaa minulle aspiriinia ja äkkiä! Jessica kirjoitti videon oheen.

Pian videon julkaisun jälkeen Jessica poisti videon, mutta sitä ennen video oli ehtinyt jo levitä.

Jessica Lowndes erosi seitsemän kuukauden tapailun jälkeen brittiläisestä rugbypelaaja Thom Evansista. Romanssi sai alkunsa, kun mies erosi taannoin kurvikaunotar Kelly Brookista. Jessica työstää parhaillaan debyyttialbumiaan ja toivoo pääsevänsä sen menestyksellä poptähtien joukkoon.