Sporttinen Katy Perry ihastuttaa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miljoonien ihmisten rakastama popkaunotar Katy Perry julkaisi aikaisemmin tänä vuonna uuden Prism-levynsä. Albumia myytiin julkaisuviikolla 286.000 kappaletta ja päätyi muun muassa Yhdysvaltain Billboard 200-listan ensimmäiselle sijalle.

katyperry15122013

Nyt 29-vuotias laulajatar ihastuttaa Marie Claire -lehden tuoreessa kansikuvassa. Katy Perry poseeraa lehden tammikuun 2014 numeron kannessa viettelevästi, päällään avonainen takki ja musta toppi.

Laulajatar Katy Perry nousi suuren yleisön tietoisuuteen I Kissed a Girl -hittinsä myötä. Tähti on seurustellut muun muassa koomikko Russell Brandin kanssa. Nykyään hän on on-off-suhteessa muusikko John Mayerin kanssa. Kaksikko on julkaissut yhteisen Who You Love -balladin.