Star Wars -fanin toivelahja – aikuisten potkupuvut Tähtien sodan teemoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisten potkupukuja muistuttavat Onesie-oloasut jyräsivät suomalaisten tietoisuuteen Big Brother -televisiosarjan kautta muutama vuosi sitten. Alkuhuuman jälkeen ne ovat hävinneet lähes kokonaan katukuvasta, ja ihmiset ovat ymmärtäneet pitää niitä vain kotona.

starwarsonesiet15122013

Nyt markkinoille on kuitenkin tullut niin hieno haalaripukujen sarja, että Piparmäen Penttikin innostuu käyttämään aikuisten kokovartaloasua. Kyseessä nimittäin on Star Wars -teemalla toteutettu neljän pukuvaihtoehdon pyjamasarja, joka tekee kotona oleskelusta ja torkkumisesta entistäkin hauskempaa.

Sarjassa on mukana neljä erilaista asukokonaisuutta. Tuote lähtee ostajalle alle 50 eurolla, joten hinta on huomattavasti alkuperäisiä One Piece -pukuja edullisempi. Kyseiset Star Wars -pyjamat ovat vain jatkumoa muille elokuvasaagan tuotteille.