Kissat ottivat yhteen ovistoppareiden kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uutisoimme taannoin videokoosteesta, jossa eri rotuiset koiranpennut ottavat mittaa ovistoppareista. Kuten söpöjä eläimiä sisältävät videot yleensä, on se kerännyt Youtubessa runsaasti katsojia. Nyt eläinvideo on saanut jatkoa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uuden videokoosteen nimi on Kittens vs. Door Stoppers Compilation, kissanpennut vastaan ovistopparit. Kuten tästä voi päätellä, tällä kertaa kamppailuun lähes jokaisesta kodista löytyviä eläinkunnan vihollisia vastaan ovat lähteneet koiranpentujen sijaan kissanpennut.

Kissanpennut osoittautuvat kärsivän vähintäänkin yhtä kovista antipatioista ovistoppareita kohtaan kuin koiranpennutkin. Kissat rökittävät stoppareita melkoisella vimmalla, esitellen samalla ninjamaisia kamppailutaitojaan.