Tätä lentokenttäpalvelua on odotettu! Toivottavasti saadaan pian Suomeen

Matkailu · Stara.fi

Paljon matkustavat ihmiset ovat päivitelleet lukemattomia kertoja myös Helsinki-Vantaan lentokentällä, että miksi sieltä ei löydy yksinkertaista narikkaa. Etenkin talviaikaan matkailijat saapuvat lentokentälle talvitakeissa, mutta etelän lämpöön niitä on aivan turha raahata matkalaukkujen täytteenä.

Nyt Saksassa on viimein otettu matkustajien toiveet huomioon, sillä Frankfurtin lentokentällä on avattu ensimmäinen lentomatkustajien narikka. Kyseessä on jopa liiankin yksinkertainen ajatus, joka on lainattu suoraan ravintoloista. Jatkossa matkailijat voivat jättää päällysvaatteensa kätevästi narikkaan, kun he itse suuntaavat aurinkolomalle.

Frankfurtin kentällä narikkapalvelu on avoinna lokakuun alusta huhtikuun loppuun. Narikkamaksu on 50 senttiä päivältä, eli viikon narikkamaksuksi kertyy vaivaiset 3,5 euroa. Aiemmin vastaava palvelu on ollut käytössä muun muassa Etelä-Koreassa.

PÄIVITYS: Helsinki-Vantaan lentokentällä matkustajat voivat jättää takkinsa säilytykseen lentoaseman palvelukerroksessa sijaitsevassa AirPron säilytys- ja varaamopalvelussa.