Pidä kiinni tuolista! Nämä hurjapäät eivät tunne rajoja

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen rajoittaa usein omia tekemisiään uskomuksillaan ja peloillaan. Monet epäilevät kykyjään, eivätkä usko pystyvänsä uusin suorituksiin. Extreme-urheilun ystävät ja stunttimiehet tietävät kuitenkin, että kuka tahansa pystyy halutessaan uskomattomiin tekoihin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videolle on koottu hurjapäiden temppuja ympäri maailmaa. Kuolemaa uhmaavat stuntit saavat sydämen sykkimään ja hengen salpaantumaan. Inspiroivalla videolla nähdään esimerkiksi pyörällä, autolla ja moottoripyörällä suoritettuja temppuja.

Lisäksi katsoja voi ihailla hurjia hyppyjä ja akrobaattien tasapainoaistia. On varsin huikea näky, kun surffaaja liukuu vauhdissa häntä ympäröivän aallon sisällä. Videon katsottuaan kukaan ei voi väittää, etteikö sen viesti ”ihmiset ovat upeita” pitäisi paikkaansa.