Kännykkäpila hämmensi lentokentällä: ”Vastaatko puheeseeni?”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää jatkuvasti humoristisia pilavideoita, joissa ihmiset huijaavat toisiaan. Joskus pilailun kohteeksi joutuneella ei riitä huumerintaju tilanteessa, mutta toisinaan jekku saa uhrin purskahtamaan nauruun.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräällä YouTube-videolla nähdään tilanteita lentokentältä, mitkä saattavat saada monen miettimään kahdesti ennen kuin soittelevat puheluita julkisella paikalla. Kuvittele, että penkille viereesi istuu henkilö, joka puhuu kännykkäänsä ja alkaa sitten vastaamaan kaikkeen, mitä itse sanot omaan luuriisi.

Tilanne on ymmärrettävästi hämmentävä monen ihmisen mielestä. Pilailija vie tilannetta vielä pidemmälle avautumalla puhelimeensa vierustoveristaan, joka epäili tilannetta pilaksi. Edes kauemmaksi jekuttajasta siirtyminen ei välttämättä auta asiaa.