Lady Gaga jakoi huumeneuvoja faneille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Lady Gaga on julistanut usein kannabismyönteistä elämäntapaansa. Taannoin hän paljasti polttaneensa päivittäin 15 marisätkää, joiden avulla hän muun muassa lievitti taannoisen lonkkaleikkauksen kiputiloja.

Sittemmin Gaga kehuskeli päässeensä riippuvuudesta eroon, mutta nyt tähden kirjoittelut kielivät toista. Lady Gaga lähetti nimittäin viestin hänen fanisaitti Littlemonsters.comiin, että hän taistelee päivittän addiktionsa kanssa.

Lady Gagan fani oli valittanut keskustelupalstalla olevansa koukussa kannabikseen, niin laulaja vastasi: ”Ole urhea. Sama asia tuottaa myös minulle päivittäin vaikeuksia. En yksinkertaisesti vain tahdo elää enää pilvessä. Poltin päivittäin kahden vuoden ajan. Ole varovainen vieroitusoireiden kanssa, ne tekevät sinut sairaaksi. Varmista myös, että vierelläsi on joku, joka rakastaa. I love you”.

Lady Gaga nähtiin leikkauksensa jälkeen pitkän aikaa pyörätuolissa. Tavalliseen pyörätuoliin eksentrikko ei tyytynyt, vaan hänelle tehtiin 24 karaatin kullalla koristeltu pyörätuoli, jossa oli nahkapenkit ja nahkainen katto. Tähti ikuistettiin aikoinaan myös Louis Vuittonin pyörätuolissa.