Mitä reissumiehelle joululahjaksi? Tässä asiantuntijan vinkit

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhä useampi nuori pakkaa tavaransa, panee repun selkään ja lähtee tutkimaan maailman eri kolkkia. Innokas matkamies on siinä mielessä hankala lahjansaaja, että hänelle on turha hankkia mitään suurta.

Huffington Postin matkatiimi tietää, että myös reissun päällä paljon viihtyvät pitävät mielellään joululomaa perheen kanssa, ja siksi heille on hyvä hankkia mieluisia lahjoja. Ensimmäiseksi vinkiksi listataan älypuhelimeen liitettävät lisäosat, kuten erikoiset kameranlinssit. Matkailijat ottavat yleensä mielellään kuvia sosiaalisen median palveluihin tai blogiin.

Myös pienet pussukat ja säilytysratkaisut ovat usein tervetulleita matkamiehen joulupakettiin. Paljon matkustavan henkilön matkalaukku menee helposti rikki, sillä lentokoneesta toiseen hetteleminen ei ole hellävaraisinta puuhaa matkatavaroille. Siksipä jokainen reissumies- tai -nainen arvostaa suuresti myös hintavien, mutta kestävien, matkalaukkujen hankkimista.

Myös latausvälineet ja kuulokkeet ovat matkailijan perusvarusteita, ja mitä enemmän matkustaa, sitä suuremmin myös arvostaa näiden tavaroiden laatua. Kiinnostavat matkaoppaat eivät myöskään koskaan ole turhia lahjoja, sillä matkustelua rakastava selailee teoksia mielellään myös vapaa-ajalla.