Omakotitalosta tehtiin hurja valoshow

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen jalkapallo on Alabamassa asuville ihmisille kuin uskonto, ja alueella taistelee kaksi joukkuetta, Auburn ja Alabama. Kuten arvata saattaa, ovat eri joukkueiden kannattajat lähes arkkivihollisia keskenään.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Alabama on voittanut altavastaajana yleensä pelaavan Auburnin lähes aina, mutta taannoin Auburnin kannattajat saivat hunajaa haavoihinsa, kun suosikkijoukkue voitti Alabaman viime sekunneilla. Voitto varmisti Auburnin lipun National Championship -peliin.

Yhdysvalloissa on myös tapana askarrella näyttäviä jouluvaloja taloihin, joten nyt Auburn-joukkueen kannattaja on päättänyt loihtia tribuuttinsa suosikkijoukkueensa voitolle ja voittotilanteen selostukselle. Tuloksena on huikea valoshow, jota ei ole samalla kylällä ennen nähty.

Kerroimme taannoin, kun Auburnin jenkkifutisjoukkuetta kannattanut tarjoilija jäi ilman juomarahaa, koska hänen asiakkaansa oli kannattanut Alabaman jalkapallojoukkuetta.