Hurja väite videolla: Tupakointi saa nännit putoamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Netinkäyttäjät taistelevat ansaitusti parhaimman tiedonjakajan tittelistä, kun ihmiset surffailevat päivittäin jopa sadoilla sivustoilla ja kertovat löytämistään asioista nopeasti myös muille. Nyt kuitenkin yozawa-nimimerkki esittelee erikoisen kymmenen asian listan, joka saa hämmästelemään.

Kuka esimerkiksi tiesi, että keskisormen näyttäminen on väitteen mukaan symboloinut alun perin muinaskreikkalaisten keskuudessa usein harrastettua anaaliseksiä? Videolla väitetään myös, että vilkas eläinkaksikko Tom ja Jerry tekee itsemurhan sarjansa päätösjaksossa.

Samalla paljastetaan, että kun apinoille opetettiin rahan käyttöä, ostivat ne lopulta rahallaan seksiä. Harva myöskään tietää, että savannien valtiaat, elefantit, pelkäävät oikeasti ampiaisia ja hiiriä. Video lisäksi väittää, että huippukirjailija Stephen King olisi joutunut taannoin pakettiauton töytäisemäksi. Kostona mies osti auton itselleen ja tuhosi sen atomeiksi saadakseen paremman olon.

Yksi hauska tieto on se, että Yhdysvalloissa katsotaan vähiten pornoa kiitospäivänä. Yhtä mielenkiintoinen asia on se, että lasten suosikkipiirtäjä Walt Disney on aikoinaan erotettu sanomalehden toimituksesta, koska hänen ei katsottu olevan ammatissaan tarpeeksi luova.

Videon hauskin juttu on kuitenkin se, että eräs nainen oli pieraissut lentokoneessa vuonna 2006, ja kun hän yritti peittää hajua tulitikun sytyttämisellä, joutui lentokone tekemään hätälaskun. Lopuksi videolla kerrotaan, että Ranskassa on kylä nimeltä Pussy ja tupakointi voi aiheuttaa nännien irtoamisen. Viimeksi mainittu väite perustuu plastiikkakirurgi Anthony Younin vuonna 2011 esittämään aineistoon.