Hengenvaarallinen Gandalf-tempaus Puolassa – hervoton lopputulos videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

J.R.R. Tolkienin luomat, tarunhohtoiseen Keski-maahan sijoittuvat tarinat ovat jälleen ajankohtaisia, sillä miehen kirjaan perustuvan Hobitti-elokuvasarjan toinen osa sai ensi-iltansa aiemmin tässä kuussa. Myös Taru sormusten herrasta -elokuvien trilogia nauttii edelleen suuresta suosiosta.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Yhdessä Taru sormusten herrasta -elokuvien tunnetuimmista kohtauksista Gandalf-velho huutaa sormuksen ritareita takaa-ajavalle Balrog-hirviölle ”You shall not pass”, eli ”Et pääse läpi tästä”. Nyt joukko puolalaisia hurjapäitä on kuvannut kohtaukseen perustuvan potentiaalisesti hengenvaarallisen käytännön pilan.

Youtube-videolla nähdään Gandalf-velhoksi pukeutunut mies, joka asettuu seisomaan raiteilla liikkuvan junan eteen. Mies huutaa kuuluisan repliikin pysähtyneen junan edessä, jolloin muiksi Sormusten herra -hahmoiksi pukeutuneet henkilöt juoksevat hänen ohitseen. Junan kuljettaja ei näytä olevan tempauksesta mielissään, eikä sitä voikaan suositella muiden vitsiniekkojen toistettavaksi.