Isän ja pojan hellyttävästä tanssivideosta YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Joskus perheenjäsenet ovat kuin samasta puusta veistettyjä ja he viettävät kaiken vapaa-aikansa yhteisten harrastusten parissa. Gary Valenciano on filippiiniläinen muusiikkialan vaikuttaja, joka säveltää, esittää ja tanssii.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt mies on ladannut suurta suosiota netissä niittävän tanssivideon YouTubeen. Videolla esiintyy artistin lisäksi hänen poikansa ja kaksikon liikehdintä saa aikaiseksi ihastuksen huokauksia. Huumoripitoinen video on höystetty kimaltelevilla asukokonaisuuksilla ja peruukeilla.

Videolla ei ensi alkuun edes erota isää ja poikaa toisistaan. Yksi katsojista kommentoi, että jos joku joskus kysyy häneltä perheen merkitystä, aikoo hän näyttää tämän videon vastauksena. Omena ei ole kauas puusta pudonnut.