Poliisi tiedottaa: Muuttomiehen kuormassa myös naapurien omaisuutta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päijät-Hämeen poliisipartio sai maanantai-iltapäivällä tehtäväksi mennä selvittämään epämääräisen muuttomiehen muuttopuuhia Lahteen Möysän kaupunginosaan. Partion tullessa paikalle selvisi, että noin 25-vuotias lahtelaismies oli muuttamassa taloyhtiöstä ja saanut kannettua ison osan tavaroistaan keskelle pihaa.

Ainoa ongelma oli siinä, että osa miehen kantamista tavaroista kuului samassa talossa asuville muille ihmisille. Muutamat olivat ottaneet jo omansa takaisin muuttomiehen kuormasta. Poliisin tutkiessa asiaa havaittiin, että taloyhtiön lähes kaikkiin vinttikomeroihin oli murtauduttu ja muuttomies oli sujuvasti lisännyt kyseisiä tavaroita omiensa joukkoon.

Poliisi keskeytti muuttopuuhat ja mies otettiin kiinni epäiltynä varkaudesta.