Näyttelijäkaunotar esimerkillisessä rantakunnossa – paparazzit iskivät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläis-australialainen näyttelijätär Naomi Watts nähtiin äskettäin valkokankaalla Diana-elämäkertaelokuvassa, joka valotti taannoin menehtyneen Walesin prinsessan elämää. 45-vuotias nainen on saanut kaksi kertaa Oscar-ehdokkuuden elokuvista 21 grammaa ja Selviytyminen.

Näyttelijä Liev Schreiberin kanssa kihloissa oleva tähti ikuistettiin nyt lomaotoksiin Sydneyn Bondi Beachilla perheensä kanssa. Naomi on onnistunut säilyttämään vartalonsa hyvässä kunnossa, ja kehon muodoissa huomaa säännöllisen treenin vaikutukset.

Naomi Wattsin näyttelijättären ura takkuili monta vuotta, kunnes hän teki läpimurron alalle elokuvalla Mulholland Drive vuonna 2001. Nainen on esiintynyt muun muassa elokuvissa King Kong, Funny Games, Kirjava huntu, J. Edgar ja Movie 43. Watts seurusteli aikoinaan Heath Ledgerin kanssa. Hän on myös hyvä ystävä näyttelijätär Nicole Kidmanin kanssa.