Arnold Schwarzeneggerillä jo 500 tappoa – kaikki koottiin videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 1968 Yhdysvaltoihin Itävallasta muuttanut Arnold Schwarzenegger on voittanut kehonrakennuksen arvostetuimman Mr. Olympia -kilpailun peräti seitsemän kertaa. Hänet tunnetaan kuitenkin ensisijaisesti yhtenä Hollywoodin suurimmista toimintatähdistä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Koska useimmat Arnold Schwarzeneggerin elokuvista ovat toimintaelokuvia, on hänen esittämillä hahmoillaan usein myös tapana lähettää niissä lukuisia ihmisiä autuaammille metsästysmaille. Nyt Schwarzeneggerin valkokankaalla suorittamat tapot on koottu yhdelle videolle.

Arnold Schwarzeneggerin esittämät hahmot ovat tappaneet miehen elokuvissa yhteensä 509 ihmistä sekä eläintä, ja videokooste kestääkin lähes puoli tuntia. Eniten Arnold laittaa vastustajiaan kylmäksi 80-luvun toimintaseikkailuissa, erityisesti Commando-elokuvan ikimuistoisessa lopputaistelussa.